søndag 7. april 2013

iPhone-moro :)

Hei dere!
Håper dere har hatt en fin helg, alle sammen! :)

Jeg har kost meg skikkelig... Fredag var jeg i Oslo med bestekusinen, og vi shoppet og koste oss med god mat og noe godt i glasset i solen. Utrolig deilig!
I går var vi to par og en kompis i Oslo å spiste og nøyt enda mer god drikke. Desverre tittet ikke solen så mye frem i går, men vi koste oss fordet.
Middagen skulle inntas på en av mine favoritt resturanter, Yayas. Utrolig stilig sted, som er en god erstatning til Thailand, med både bambus-møbler, gulv dekket av sand, lys hengende i taket- blinkende i alle mulige farger, palmesus, lyn og torden-effekter... Ja, helt perfekt Thai-stemning!
Selvfølgelig hadde jeg klart å drikke et glass dårlig vin, og ble skikkelig dårlig. Dermed bar det med tog hjem, og en veldig snill pappa som hentet meg på togstasjonen og sørget for at jeg kom meg trygt hjem til egen seng. Utrolig typisk at man skal bli dårlig når man er så langt hjemmefra!

Iallefall, i dag er formen fin igjen, og jeg vil vise dere et av mine kupp fra fredagen.
Nemlig et nytt iPhone-deksel i "gull", med en stjerne man kan vri på, for så å finne et speil inni!

Kjøpt på HM for 69,50,-

Slenger også ved et bilde av Mariann og meg. Her koser vi oss under gode og varme tepper, på Friday´s på Aker Brygge. Utrolig koselig dag så lenge formen holdt seg, og jeg gleder meg allerede til neste gang!


Håper dere har hatt en fin helg, dere også! 2 kommentarer:

 1. Sukk, savner Fridays på Aker B.
  FINT bilde av fine jenter =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe.. Ja, det var virkelig kos! =)

   Takk for det, Nina! =)

   Slett

Hei!
Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid veldig hyggelig!

Mvh Sandra - Med Hjertet i Skyene-