søndag 24. mars 2013

Finfin helg!

Da var enda en helg nære slutten. 
Den har rett og slett vært fantastisk!


Vi har tilbragt helgen i godt lag, med min kjære søster og en god kompis av oss alle, og på fredag ble vi invitert til gårds for en bedre middag, etterfulgt av god drikke i godt lag.
Utrolig god mat (Stor takk til Tulla! ), og vi koste oss langt ut i de sene nattetimer.
Jeg og min kjære, vi fikk tilbringe natten i dette nydelige huset, nok en gang!


Gjestehuset
Dette huset er gjestehuset på gården, og jeg er bare bittelitt misunnelig. ;)
Huset er smakfult (Les: HELT i min stil!!!) innredet i en eldre stil, av fruen på gården som er over gjennomsnittet interessert i interiør.


Og som dere ser, så er ikke utsikten så aller værst heller... ;)
Vinduet på rommet vi sov på hadde utsikt ned mot hestene på beitet, og mot fjorden i enden. UTROLIG vakkert, og jeg gjorde det helt klart for min kjære at jeg ikke kom til å flytte ut igjen neste morgen. ;)Vi hadde det så morsomt, at vi tok opp tråden igjen på lørdagen også. Jeg og min søster tok en liten shoppingrunde, mens min kjære og kompisen så på ski på tv. Senere møttes vi over enda en bedre middag (denne gangen takk til min kjære som var kokk og lagde Thailandsk Pad Thai) etterfulgt av enda en liten fest.

Søndagen derimot blir nok tilbragt på sofaen, og med noen huslige plikter innimellom. Til uka reiser vi nemlig på hyttetur med min mor, etterfulgt av jobbing hele påske-langhelgen.

Håper dere andre også har hatt en kjempefin helg, og får en fantastisk påskeuke! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei!
Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid veldig hyggelig!

Mvh Sandra - Med Hjertet i Skyene-